Visie

Zoals ik het ervaar, zie en in beweeg.

Een wereld vol prikkels, vol moeten en vol verwachtingen waar we aan dienen te voldoen. Gek genoeg is het heerlijk als we hier als bezige bij met ons enthousiasme in kunnen bewegen en onszelf in kunnen laten zien. Een lach terug krijgen in het werk wat je doet, voelen dat je van betekenis bent, het zet je aan. In je werk kun jij jouw ware kwaliteiten en talenten laten zien. Het stimuleert je vanuit nature en gemak jezelf hier te verbeteren, heerlijk toch? Je voelt een verlangen om iets belangrijks te betekenen maar wat weet je niet echt en dit houd je ook niet bezig, je gaat er gewoon lekker op. Je hebt alle details helder en ziet steeds meer, weet en voelt precies aan wat de ander nodig heeft en jij kan hier als expert naar handelen. Dit gaat vanzelf, dit is je natuur. Jouw gevoeligheid een gouden geheim waar jij zonder er bewust van te zijn in beweegt. In je werk kan je je hierin heerlijk op storten. Maar werk wordt ploeteren, want de buitenwereld en al die prikkels men, tis zo veel. En als je weer even bij bent getankt voel je je kwaliteiten en perfectie weer stromen.

Waar is die ruimte voor jou en hoe vindt je die!

Maar die onrust, die beknelling, in eens intens intens moe zijn, buik of hoofd pijn, een verkrampt lichaam, keel en kaak. Jouw lichaam, jouw zijn, de bloem die net weer aan het bloeien was verandert in een verschrompelde verkrampte verdroogde bloem. Water geven en wat extra verzorging zijn niet meer voldoende. Wat doe je toch verkeerd, wat snap je niet, waar sla je de plank mis. Jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen, wauw. Het heeft je ver gebracht, maar op moment kost het je meer dan je aankunt. Werk wordt steeds meer ploeteren en thuis is er het moeten en altijd aanstaan wat over blijft. Waar vind je de tijd, waar kun je die rust toch pakken. En dan bedoel ik vooral die innerlijke rust en ruimte. Waar ruimte is voor jou. Laat me je meenemen op ontdekking om jezelf te leren kennen, zodat het hoofd mag snappen in wat voor cirkeltje het keer op keer rond draait. Ik gids je in een proces door naar binnen te gaan om kennis te maken met wat jouw binnenwereld voelt, weet en verlangt. Dat je gehoord, gezien en begrepen wordt. En dan vooral door jezelf. Een plek waar je jezelf mag ontmoeten en verbreden in liefde voor jezelf en het leven. Waar ruimte komt voor ruimte en waar vertrouwen geboren mag worden. Vertrouwen de sleutel om het hoofd rustig te krijgen, controle en perfectie als kramp los te kunnen laten. Waar vertrouwen is staat de weg open van al jouw cellen in je lichaam tot hart en ziel en ver daar buiten. En als het moeten en alle verkrampingen wat mogen fladderen komt de zon in zicht. Follow the zon! Jouw zon! Jouw ziel! Jouw verlangen wat belichaamd mag worden. Het is tijd om te landen in je lichaam, te landen met hart en ziel in jouw eigen leven. Waar jij je niet meer laat leven en geleefd wordt, nee! Dat was verleden tijd. Het is tijd voor jouw unieke mooie pure zijn. Te leven in wie je werkelijk bent. Je bent klaar om jouw zonnestralen te stralen.

..

Laat me je gidsen, jezelf te leren kennen tegen welke deuren je aanloopt, de sleutels te vinden die jouw weer doen openen en ontspannen. Vanuit lichaam, hart en ziel weer mag zijn. Waar jij jouw gaven en talenten vanuit liefde mag inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. Hier en daar zullen er weer deurtje dicht gaan maar hé je hebt de sleutels en tools die je jouw leven lang zullen bijstaan. Het leven een speeltuin vol ervaringen.

Ben jij klaar om je jouw eigen leven in te stappen?

Jezelf ontdoen van het moeten en het ontmoeten in jezelf

Jezelf dit te geven en gunnen?

Puur jij er weer bij.