Ont-Moet Jezelf!


Ontspanning


Ont-Moet Jezelf


Verbinden


Thuis komen bij Jezelf


Van Onrust, Prikkel en een gevoel van altijd AAN staan?

Naar Rust, Ruimte en Vrijheid in JEZELF!

4 dagen voor jezelf! Hoe zou dat zijn?

Stap voor stap Innerlijk & Lichamelijk steeds dieper zakken in Ontspanning.

Ervaren vanuit een laag diep in jouw, daar waar..

Rust, Vrijheid & Energie leeft! En op je wacht, om je ware zelf te ontmoeten.

Ont-moet Jezelf vanuit een diepere laag.

Een laag waar het hoofd niet bij kan maar waar het lichaam naar verlangt. Waar je mag ontvangen, ontspannen, loslaten, innerlijk verruimen, alle verkrampingen van drukte weg mag laten vloeien, voelbaar verbinden met je lichaam en te openen in ontspanning, waar er ruimte is voor jou. Geef gehoor aan de stem van jouw verlangens.

De knop van altijd aan staan uit zetten en de knopjes AAN zetten voor jezelf.

Leer deze knopjes kennen, leer jezelf kennen, verruimen en ga de verbinding aan. Deze dagen mag je jezelf verrijken met lichaamswerk, meditatie, muziek, leuke bewustwordings oefeningen. Alles gericht om te ontspannen en te openen in wie je bent, ruimte voor jou. We gaan het tastbaar maken door het te doen, te delen en te ervaren. Een mix van Luchtigheid & Magie.

Ik neem je mee in een fijne opbouw steeds een stukje dieper in jouw ware zelf. Een reis door lichaam, hart & ziel.

EN? Ter bekrachtiging van de Retraite ontvang je een BODYSCAN SESSIE kado.

Tijdens deze Retraite ga je:

# Rust en ruimte ervaren van binnen uit jezelf.
# Laag voor laag jezelf verkennen via de taal van je lichaam.
# Op meerdere manieren ontspannen.
# Door vele lagen van het beknellende moeten heen.
# Jezelf verruimen, openen en verbinden.
# Voelen, bewegen, ervaren in een nieuwe laagjes van jouw unieke zijn.
# Loslaten.
# Je hart openen.
# Herinneren wie je bent.
# Voelen dat je er bent, echt bent.
# Jouw ruimte innemen. Zodat de buitenwereld jouw in inneemt.
# En wordt je geïnspireerd en ondersteund door mij en de groep waarin jij gehoord en gezien word, te mogen zijn in wie je bent.

Luisteren naar de taal van je lichaam.
Verbinden en reizen door Lichaam, Hart & Ziel.
Leven vanuit een diepere laag.
Puur jij er weer bij.
Mariska
Mariska
Read More
De 4-daagse retraite was MAGISCHE, prachtig,overweldigend en voor mij zelfs levensveranderend! Ik voelde me al snel op mijn gemak op deze prachtige plek en met de groep mooie vrouwen. De opbouw van de retraite was fijnen voelde heel natuurlijk. De wijsheid, het vertrouwen, de rust en de liefde van Linda maakte dit tot een prachtige waardevolle ervaring. Deze retraite doen was één van de beste dingen die ik ooit voor mijzelf gedaan heb! De liefde voor mijzelf die daar is wakker gemaakt, heeft me overweldigd en heeft me energie gegeven! Twijfel je nog om deze retraite te gaan doen? Doe het! Puur voor jezelf, een groot cadeau voor jou. En o ja, het eten was ook erg lekker. Puur, rijkelijk en (h)eerlijk 🙂
Resi van Gurp
Resi van Gurp
Read More
Onlangs heb ik de 4-daagse retraite bij Linda gevolgd. Dit vond ik heel spannend en was totaal uit mijn comfortzone. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik heb mee gedaan. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn diepste gevoelens en ik voel me daardoor lichter en vrijer. Nooit gedacht dat dit iets voor mij zou kunnen zijn maar na deze ervaring besef ik mij dat ik meer wil. Leren voelen en helen daarom sta ik zelfs open voor een individueel traject om dat verder uit te diepen. Twijfel niet en doe het gewoon.
Cindy Roelofs
Cindy Roelofs
Read More
In één woord WAUW!! Wat een magische dagen waren dit voor mij. Wat heb ik een rust, ontspannenheid, warmte en liefde mogen ervaren. Samen met een fijne groep mensen waarin ik mezelf mocht zijn. Een veilige bedding. En Linda die in alle rust en ruimte je op je gemak stel, je door het proces laat bewegen, en all vrijheid geeft/in je waarde laat(wil je iets wel/niet delen, voelt iets wel/niet prettig). Heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. En natuurlijk is het eerst wel even spannend omdat je niemand kent en dat je niet weet wat er allemaal gaat gebeuren. Maar je voelt je meteen op je gemak. Ik gun dit echt iedereen. Toen ik 's middags naar huis moest had ik heel erg veel zin om weer naar mijn gezin te gaan, maar tegelijkertijd wilde ik eigenlijk ook nog heel graag in deze fijne bubbel blijven. Je vergeet dat er ook nog een buitenwereld is. Het is me dus zo goed bevallen dat ik me hier vaker op ga trakteren.
Previous
Next

Hoe te werk & het programma

Deze retraite werken we met o.a. meerdere vormen van lichaamswerk en bewustwording zoals; bewegen, lichaamstaal, voelen, meditatie, adem, healing, activaties op zielsniveau, massage, ontspannings vormen en muziek. En je gaat de magneet in jouw ervaren, dit om weer terug te komen bij jezelf. Voor verdere uitleg laat ik je dit graag puur ervaren, dat zegt meer dan woorden.

Vanuit eenvoud laat ik je ervaren door te doen

Door de dag heen zal healing en intuïtieve coaching vermengt worden in het programma waar ruimte is voor dat wat mag ontstaan. Het samen zijn zal plaats vinden in de vorm van ceremonies, luchtigheid en magie.


DAG 1: Begint om 16.00u. Deze dag staat in het teken van je persoonlijke intentie neerzetten voor de retraite week. En gaan we kennis maken met elkaar als groep. Er is ruimte om te schakelen van thuis naar het landen op deze mooie plek en te landen in jezelf. Om zo rustig aan te zakken in deze 4 dagen.


DAG 2: Verdiepen & verbinden. Meer zakken en ontspannen in verbinding met ons lichaam en liefde voor jezelf. Ik neem je mee in een ervaring om te zien en voelen in wie je bent als je alles af doet. De ervaring "dat er niks meer is wat Moet of aan trekt." Deze ruimte gaan we Verkennen & Verrijken in liefde voor jezelf en al wat is. Dit ga je op lichamelijk praktische, tastbaar en magische niveau ervaren. De avond staat in teken van ontspanning.


DAG 3: Loslaten & openen. Deze dag beginnen we met een stilte wandeling waarna ik je na het ontbijt meeneem in jouw unieke energie in beweging te zetten op zielsniveau die je voelt in al je cellen. Voelt wat je mag loslaten, voelt wie je bent, wie je mag zijn. Als een gouden Zon die de wereld verwarm vanuit haar verbinding. In de avond zal er een kampvuur zijn die de dag rond maakt, met nog een mooie verrijking die ik je dan zal onthullen.


DAG 4: You are the light, the sparkle in your eyes. Mooie Pure JIJ. Je bent uniek en van ongekende waarde. Dit gaan we vandaag eren en in de praktijk brengen. Staan in jouw pure zijn, jouw ruimte. We gaan dit bekrachtigen en verankeren. Meer rust, vrijheid en energie voor jouw. Om 16.00u ronden we de retraite af.

Na de Retraite

Praktische informatie:

Het bedrag is inclusief

Anita Louters
Anita Louters
Read More
Warm, open en liefdevol met een nuchter randje. Mocht ik deze 4 dagen in een magische bubbel ervaren. Met confronterende maar betekenisvolle informatie over mijn innerlijke lichaam en geest. Bijzonder mooi hoe Linda je in pure overgave brengt en hoe vertrouwd het voelt, je mag zijn wie je bent. Ze heeft aandacht voor alles en iedereen en op precies het juiste moment, zelfs na deze 4 daagse! Waarin ze je helpt om in deze stroom te blijven. Tot op de dag van vandaaggebruik ik nog steeds de tools die ik in deze 4 dagen heb meegekregen. Het is een ware verrijking voor je lichaam, het opend wegen naar heling en je groei. Ik zou het zeker nog een keer willen ervaren of als vast onderdeel in mijn leven willen stoppen.
Jeannette
Jeannette
Read More
Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar. En hoop dan ook dat je hier nog veel mensen mee kunt inspireren met zo'n meerdaagse retraite. 't Heeft mij ontzettend VEEL gebracht!! Ook al was dit voor mij totaal nieuw. Duizend woorden kunnen niet overtreffen wat ik heb mogen ervaren en ook echt nu voel wat verbinding is. Was erg fijn hoe alles is georganiseerd en hoe alle sessies in elkaar zijn gezet. Heel bijzonder en diepe dankbaarheid dat ik hiervan onderdeel mocht zijn.
Previous
Next

Aanmelden, meer info of vragen?

Stuur een bericht via onderstaand formulier.

Liever bellen? Ik maak graag tijd voor je.

Vermeld in het bericht graag ook je naam en telefoonnummer.

Ik hoor graag van je.

Liefs Linda

Contact Form Demo

Ontmoet jezelf in de pure JIJ er weer bij!