Openen in Lichaam, Hart & Ziel


Ontspanning


Ont-moeten


Verbinden


Thuis komen bij Jezelf


Verlang je naar een Ontspannen Lichaam?

Waar ruimte is voor Rust en de Verrijking van het Leven?

Ont-moet jezelf in de breedste zin van het woord.

4 dagen voor jezelf! Hoe zou dat zijn?

Ontspanning & Verbinding in Rust & Ruimte voor jezelf.

Een laag diep in jouw, daar waar..

Rust, Vrijheid & Energie leeft! En op je wacht, om jouw te omarmen.

Ont-moet Jezelf vanuit een diepere laag.

Een laag waar het hoofd niet bij kan maar waar het lichaam naar verlangt. Waar je mag ontvangen, ontspannen, loslaten, innerlijk verruimen, alle verkrampingen van drukte weg mag laten vloeien, voelbaar verbinden met je lichaam en te openen in ontspanning, waar er ruimte is voor jou. Geef gehoor aan de stem van jouw verlangens.

De knop van altijd aan staan uit zetten en de knopjes AAN zetten voor jezelf.

Leer deze knopjes kennen, leer jezelf kennen, verruimen en ga de verbinding aan. Deze dagen mag je jezelf verrijken met lichaamswerk, meditatie, muziek, leuke bewustwordings oefeningen. Alles gericht om te ontspannen en te openen in wie je bent, ruimte voor jou. We gaan het tastbaar maken door het te doen, te delen en te ervaren. Een mix van Luchtigheid & Magie.

Ik neem je mee in een fijne opbouw steeds een stukje dieper in jouw ware zelf. Een reis door lichaam, hart & ziel.

EN? Ter bekrachtiging van de Retraite ontvang je een BODYSCAN SESSIE kado.

Tijdens deze Retraite ga je:

# Rust en ruimte ervaren van binnen uit jezelf.
# Laag voor laag jezelf verkennen via de taal van je lichaam.
# Op meerdere manieren ontspannen.
# Door vele lagen van het beknellende moeten heen.
# Jezelf verruimen, openen en verbinden.
# Voelen, bewegen, ervaren in een nieuwe laagjes van jouw unieke zijn.
# Loslaten.
# Je hart openen.
# Herinneren wie je bent.
# Voelen dat je er bent, echt bent.
# Jouw ruimte innemen. Zodat de buitenwereld jouw in inneemt.
# En wordt je geïnspireerd en ondersteund door mij en de groep waarin jij gehoord en gezien word, te mogen zijn in wie je bent.

Luisteren naar de taal van je lichaam.
Verbinden en reizen door Lichaam, Hart & Ziel.
Leven vanuit een diepere laag.
Puur jij er weer bij.

Hoe te werk & het programma

Deze retraite werken we met o.a. meerdere vormen van lichaamswerk en bewustwording zoals; bewegen, lichaamstaal, voelen, meditatie, adem, healing, activaties op zielsniveau, massage, ontspannings vormen en muziek. En je gaat de magneet in jouw ervaren, dit om weer terug te komen bij jezelf. Voor verdere uitleg laat ik je dit graag puur ervaren, dat zegt meer dan woorden.

Vanuit eenvoud laat ik je ervaren door te doen

Door de dag heen zal healing en intuïtieve coaching vermengt worden in het programma waar ruimte is voor dat wat mag ontstaan. Het samen zijn zal plaats vinden in de vorm van ceremonies, luchtigheid en magie.


DAG 1: Begint om 16.00u. Deze dag staat in het teken van je persoonlijke intentie neerzetten voor de retraite week. En gaan we kennis maken met elkaar als groep. Er is ruimte om te schakelen van thuis naar het landen op deze mooie plek en te landen in jezelf. Om zo rustig aan te zakken in deze 4 dagen.


DAG 2: Verdiepen & verbinden. Meer zakken en ontspannen in verbinding met ons lichaam en liefde voor jezelf. Ik neem je mee in een ervaring om te zien en voelen in wie je bent als je alles af doet. De ervaring "dat er niks meer is wat Moet of aan trekt." Deze ruimte gaan we Verkennen & Verrijken in liefde voor jezelf en al wat is. Dit ga je op lichamelijk praktische, tastbaar en magische niveau ervaren. De avond staat in teken van ontspanning.


DAG 3: Loslaten & openen. Deze dag beginnen we met een stilte wandeling waarna ik je na het ontbijt meeneem in jouw unieke energie in beweging te zetten op zielsniveau die je voelt in al je cellen. Voelt wat je mag loslaten, voelt wie je bent, wie je mag zijn. Als een gouden Zon die de wereld verwarm vanuit haar verbinding. In de avond zal er een kampvuur zijn die de dag rond maakt, met nog een mooie verrijking die ik je dan zal onthullen.


DAG 4: You are the light, the sparkle in your eyes. Mooie Pure JIJ. Je bent uniek en van ongekende waarde. Dit gaan we vandaag eren en in de praktijk brengen. Staan in jouw pure zijn, jouw ruimte. We gaan dit bekrachtigen en verankeren. Meer rust, vrijheid en energie voor jouw. Om 16.00u ronden we de retraite af.

Na de Retraite

Praktische informatie:

Het bedrag is inclusief

Aanmelden, meer info of vragen?

Stuur een bericht via onderstaand formulier.

Liever bellen? Ik maak graag tijd voor je.

Vermeld in het bericht graag ook je naam en telefoonnummer.

Ik hoor graag van je.

Liefs Linda

Contact Form Demo

Heel Jezelf & Straal jouw Zonnestralen