Diensten

Retraites

Laat me je inspireren in een reis door je lichaam en jouw bewustzijn. In verbinding met je diepste zelf. Vanuit rust & ruimte voor jouw.
Te landen in je lichaam, te landen in hart en ziel.

Body Scan

Lichaamsbewust Helen. Voelen, helen en geven waar het lichaam naar verlangt. Ontdek wat je lichaam je zegt, waar je staat op dit moment en krijg helder wat je diepste verlangen jou wil geven. Maak je los van de onrust en prikkel en open in de pure echte jij er weer bij.

Inspiratie Wandeling

Laat je inspireren in een wandeling door je eigen lichaam. In een klein groepje in de natuur de natuur van je eigen lichaam ervaren. Proeven aan wat lichaamsbewustwording inhoud door werkelijk zelf te ervaren. Je gaat een ervaring rijker naar huis.

Meer Rust, Vrijheid&Energie.

De pure echte jij er weer bij. Leer voelen wat je lichaam te vertellen heeft. Zet de knopjes aan voor jezelf ipv alleen maar aan te staan voor de buiten wereld.  Stem geven wat in en om ons heen is, gezien, gehoord en geliefd wil worden.

Een Ontspannen Lichaam vol Energie, Vrijheid en ruimte in wie je bent.

Helen & Openen!

In dat wat jou verkrampt en uitdaagt in het dagelijks bestaan. Laat me je inspireren in het contact met jezelf en je lichaam. Wat zet jouw aan, wat houd je klein en wat in jou maakt het moeten zo belangrijk. Wat verkrampt en vooral waar zit jouw opening, jouw ruimte te ontspannen. Jouw lichaam weet het antwoord en daar gaan we naar luisteren.

We werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Want door welke gedachte of overtuiging laat jij je onbewust leiden naar verkramping. Welke gevoels word je in uitgedaagd waardoor je leeg gezogen word, onrust ervaart of jij je vaak wegcijfert. En waar is je plek in het dagelijkse doen, waar ben jij in het verhaal van jouw eigen dag en situatie. En al onze gevoelens vertalen zich in een lichaamstaal en houding, laten bijvoorbeeld onze benen kruizen tijdens het zitten omdat de rug anders zo moe voelt en stijf voelt.

Het lichaam weet.., en heeft je zo veel te vertellen?

Ik inspireer & begeleid dvm:

  • 1 op 1 Coaching & Healing in de vorm van trajecten in maatwerk.
  • 1 daagse Retraites
  • Inspiratie wandelingen.
  • 4 daagse Retraite, een diep dive in een bubbel van rust en ruimte voor jou.

Ben je zoekende naar:

  • inspiratie en motivatie als gezonde basis;
  • Rust, Vrijheid & Energie
  • Hoe je het geploeter kunt inruilen voor meer moeiteloosheid
  • Perfectionisme je kwaliteit te maken?
  • Balans en de unieke basis die jouw steunt om bij jezelf je blijven?
  • Leven vanuit een diepere laag.

Behandeling en werkwijze

Met mijn medische kennis, intuïtieve gevoeligheid, praktische inzicht en passie & liefde voor het menselijk functioneren help ik jou graag! We gaan de magie van lichaamsbewustwording inzetten die tot diepe inzichten kan leiden voor jouw herstel. Deze mooie natuur combineer ik met het fysieke lichaam door oa; Triggerpoint therapie, dry needling en verschillende massagevormen.

Passend bij jou!

Praktisch meedenken is een belangrijk element. Samen kijken we naar een specifieke aanpak voor jouw problematiek. De behandelingen zijn gebaseerd op Triggerpoint-therapie, massage en Lichaamsgerichte coaching. Je kunt kiezen tussen verschillende behandeltrajecten. Het is mijn missie om mensen te helpen van pijn naar meer energie! Fysiek en mentaal triggeren & inspireren op de weg van herstel. Ben je opzoek naar jouw trigger tot herstel?