_______________________________________________________________________

Vakantie informatie:

Tot aan mijn vakantie zijn intussen alle plekjes in de agenda vol gepland. En ook ik ga genieten van vakantie rond de kerst periode. Vanaf dinsdag 10 januari is de praktijk weer open en sta ik voor u klaar.

Voor een ieder fijne feestdagen gewenst  😉

_______________________________________________________________________

Najaar 2022

Zelf heb ik heerlijk kunnen genieten van het mooie najaar, ik hoop dat dit ook geldt voor jou. Als een fijne energie buffer voor de donkere dagen, ruimte voor jezelf en ruimte om op te laden om weer volop knoppen te schieten straks de lente in. De schoonheid ervaren van elk seizoen, de schoonheid van het leven en schoonheid in jezelf.

In februari 2023 zal er een nieuwsbrief worden verstuurd. Waarin ik iets leuks te geven heb. Ik houd jullie op de hoogte. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Geef me een seintje dan zet ik je in de lijst.

Voor nu wens ik jullie een fijne winter toe, vol warmte en fijne momenten.

_______________________________________________________________________

 

Afgelopen oktober zijn de eerste 2 inspiratie wandelingen gegeven.

Dit is enorm goed ontvangen. Het is fijn om met meerdere mensen ervaring op te doen en te delen. Contact en verbinding te maken met jezelf en op meerdere manieren te voelen wat echt voelen is. En vooral wat dit betekent voor jezelf.

Het inspireren inspireert ook mijzelf. Het heeft mijzelf enorm verrijkt om op een creatieve manier mijn kennis te mogen delen waar ruimte is voor speelsheid en diepgang. 

Ben je nieuwsgierig naar de Inspiratie wandeling?

Er staan weer nieuwe datums gepland. Kijk onder diensten en klik de pagina Inspiratie wandeling aan voor meer informatie.

 


Volg mij ook op facebook of instagram onder de naam massagepraktijklinda ______________________________________________________________________________

Huisregels hygiëne ivm corona: ik zou u willen vragen om,

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of hier naar toe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

p.s. geen contact via app, graag via email of bellen

Heeft u twijfels of u uw afspraak kan nakomen; overlegt u dit, schroom niet.

Zie voor actuele informatie de website van het RIVM www.rivm.nl
​ 
______________________________________________________________________________

Wachttijd bij Massagepraktijk Linda 
Om kwaliteit te waarborgen voor de klanten die nu actueel in behandeling zijn, kan het zijn dat er een wachttijd is van zo’n 3 a 6 week.
​______________________________________________________________________________