Het Onbewuste Bewust Voelen, Ervaren & Helen

Bodyscan in Lichaamsbewust Helen!

Volgens de wetenschap zijn wij als mens 90-95% onbewust aanwezig in ons dagelijks bestaan en zijn we voor maar 5-10% bewust bezig in ons dagelijkse doen. Hier kon ik mij in eerste instantie echt niks bij voorstellen. Wel gek hoor maar 5-10% bewust, dat kan tocht niet?

Maar! Als dit echt zo is, is het wel echt immens groots wat er zich dus onbewust afspeelt in en om ons heen.

Vanuit ons onbewuste dragen we veel met ons mee, slaan we veel informatie op en houden dit vast als daar een reden voor is.

Want ken je dat?

Dat iemand je volledig leeg kan zuigen? Of dat je dicht klapt terwijl je anders zou willen? Dit zijn van die voorbeelden waar ons onbewuste reageert, er gebeurt van alles zonder dat jij er bewust voor hebt gekozen om je staat van zijn te veranderen.

Maak het onbewuste bewust. Duik in de taal van jouw lichaam en ontdek jouw persoonlijke sleutels. Maak kennis met de intelligentie vanuit de onbewuste lagen in en om ons heen. Stap op het pad van heling.

Verlang jij naar innerlijke rust? En ben je klaar met al die prikkels die je meezeult dag in dag uit?

Je bent enthousiast als je jouw kwaliteiten, spontaniteit en inlevingsvermogen kunt inzetten in je werk. Op een of andere manier kijk je verder en doorzie jij waar je in kunt handelen of verbeteren. Dit geeft je iets, het zet je aan! Maar eenmaal thuis? Geeft het lampje steeds minder licht. Leeg, onrust, verkramping, je energie is ver te zoeken. En dat terwijl je eigenlijk zo graag wil?

Zou je willen weten hoe je jouw lichaam kunt ontspannen?

Om de prikkels en interne beknelling los te laten? Even bij tanken in jouwzelf? Puur even zijn?

Speciaal voor jou! Een Body Scan in het Lichaamsbewust Helen

Wat houdt dit in? Vanuit een kort gesprek tunen we al gauw in door de taal van jouw lichaam. Je ontvangt tijdens deze Scan een mix van Healing & Massage. Waarbij we jou lichaam door scannen om blokkades op te laten lichten. Maar ook om fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch te zuiveren in jouw systeem.

Stem geven aan wat het hoofd niet kan bedenken maar het lichaam je vertelt..

Voel jij dat:

Ben jij opzoek naar:

En verlang jij naar:

 

Doe wat je altijd deed? En je zult krijgen wat je altijd kreeg. Doe het eens anders! En ga op ontdekkingsreis, ik reis graag met je mee. Om deuren te openen die je dichter brengen naar jouw pure zelf. Waar nodig worden sleutels aangereikt om de juiste deur te vinden.

 

Samen stemmen we af op jouw unieke situatie, klachten en verlangens. Voelen, helen en geven waar het lichaam om vraagt. Op deze manier gaan we gericht te werk en voelen we op blokkades, leegtes en pijnen die los gelaten mogen worden.

Deze sessie duurt zo’n 1 1/2 uur

Een Body Scan Lichaamsbewust Helen kost:  120,-

 

Stem geven wat in en om ons heen is. Gezien, gehoord en geliefd wil worden.