Retraite - Rust & Ruimte van binnenuit!

Verwonderen je in de oneindigheid van innerlijk voelen.

Waar jouw puurheid een krachtbron is vol leven en energie.

.

Laat me je inspireren op 4 oktober en op 8 november bied ik een verdieping aan voor de gene die al eens hebben deel genomen.

Waarin ik je meeneem in een reis door het lichaam en jouw bewustzijn.

Je in contact breng met jezelf en jouw unieke innerlijke wereld.

.

Landen in je lichaam, landen in hart en ziel.

Waarin je gaat ervaren dat het gevoel oneindig is, vol ontspanning en ruimte voor jou.

Stap in dit gevoel, in jouw ruimte vol verbinding, stroming en wijsheid.

.

Weer een stapje dichter bij mijn doel om dichter bij mijzelf te komen. Los te laten wat er niet toe doet. Ik ben dankbaar voor deze ervaring dat ik ja heb gezegd.
Greet
Voor mij was dit totaal nieuw, een hele nieuwe ervaring. Welke voor mij een grote eyeopener is in het gevoel. Dank daarvoor. De ruimte was erg prettig, een knusse, veilige, warme, open en geborgen omgeving. Een kadootje voor mezelf.
Janine

Ben je hooggevoelig en is er vaak wel iets wat je weer wegtrek bij jezelf weg?

En ervaar jij veel prikkels en ben je gereld aan de stoei om die innerlijke onrust de baas te zijn?

Laat me je meenemen in een nieuwe ervaring. Een ervaring om anders in het leven te mogen staan.

Te leven vanuit innerlijke ontspanning, openheid, vrijheid en energie.

De tijd en ruimte mogen ervaren vanuit rust & ruimte.

Ontdek wat bewustwording in jou kan verrijken.

Het programma zal er als volgt uitzien. Het middag blok dompel ik je onder in de rust en ruimte van binnenuit. Je maakt kennis in de verbinding en oneindigheid vanuit jezelf. Voor het hoofd een nieuwe ervaring maar voor het gevoel en je diepere zelf een ervaring van thuis komen. Waarna we samen een gezonde warme maaltijd zullen nemen. De avond staat in het teken van lichamelijk ontspannen.

Zodat je rond 20.00u in alle rust naar huis kunt en niks meer moet en de dag heerlijk kan nagenieten.

Wanneer: 4 oktober,   8 november om  13.30u – 20.00u

Waar:  te Zevenhuizen

Investering: 125 euro

Ik zie er naar uit om je te mogen ontvangen.

Liefs Linda

Via mijn vriendin ben ik spontaan bij jou gekomen op de retraite dag. Het voelde gelijk goed en vertrouwd, ook de andere deelnemers. De meditaties en oefeningen waren erf fijn en divers. Het eten was heerlijk, enorm bedankt voor deze ontspannen dag. De rust en kalmte die je hebt is erg fijn en kom graag nog eens.
Anita
Een dag vol variatie in ontspannen en verbinding. Je voelt de puurheid en rust waarmee je het brengt. De praktische vertaalslag die je maakt en ruim resoneert vind ik erg fijn en een gave. Ik ga vol wijsheid, puurheid en vol vertrouwen op pad. Bedankt voor dit waardevolle kado aan mijzelf.
Wilma
Ik heb ineens geen woorden meer... Ik ga met een warm, voldaan gevoel naar huis. Ik ben mooi, ik ben leuk, ik ben lief, ik mag er ZIJN. Enorm bedankt voor vandaag.
Chantal
Dankbaar. Dat je mijn leven verrijkt met mooie nieuwe inzichten en dit mij ook laat ervaren. Je laat mij STRALEN gewoon zoals ik ben, omdat het mag...
Hilco
Heel erg bedankt voor deze heerlijke dag waarin ik echt de ruimte kreeg om te voelen en in mezelf te keren. Ik heb allemaal fijne sensaties mogen voelen en mijn lichaam werd steeds zachter en rustiger. Je had echt prachtige muziek en heerlijk eten. Heel mooi om te zien hoe je pad volgt vanuit je hart, dit is duidelijk voelbaar.
Dorien
Dankbaar voor deze dag, zoveel rust en ontspanning ervaren. Echt super fijn om weer een paar uren rust te ervaren in de veilige gemoedelijke bedding die Linda creëert. Ik kan het iedereen aanraden om af en toe een retraite dag voor jezelf te plannen.
Cindy

Ontdek jouw Rust & Ruimte van binnen uit jezelf

Warm welkom in mijzelf heb ik mogen ervaren. Vertrouwen, rust, open, mooiheid in de mens, verbinding. Helemaal HEEL zoals ik mij nu voel en meeneem naar huis.
Annemarie
PUUR! Oprecht! Liefdevol! Fijne energie! Mooie plek! Bijzondere ervaring. Ik ben weer een stapje dichter bij mezelf gekomen.
Jolanda