Over mij

Dit is niet jouw pad!

Is wat mijn knie letterlijk tegen mij zij.

Maar ik luisterde niet, ik was een harde werker en geefde mijzelf continu weg in allerlei situaties. En oh wat was ik hier was goed in. Fysiek ben ik sterk en heb een ontzettende doorzettings vermogen wat me veel moois heeft gebracht.

Maar mijn lichaam zei echt wat anders, er kwamen steeds meer klachten bij, waarom kan ik toch geen nee zeggen, wat in mij houd zich klein en moet zich bewijzen. Niemand vraagt mij dit te doen maar ik geef en bleef geven. Ik buigde te veel door voor de buiten wereld en mijn hypermobiliteit deed vrolijk mee. Ondanks fysiek sterk te zijn en gezonde conditie boog ik werkelijk keer op keer over mijn grenzen heen. Laat staan een grens kunnen voelen.

Als een uitgedoofd gloeilampje

Hoofdpijn, knieproblemen, darm klachten, burn-out, onzekerheid.

Langzaam voelde ik me een soort uitgedoofd gloeilampje. Die zo graag wil stralen maar geen wattage meer had om te stralen. De darmklachten hebben mij enorm beperkt en ik kreeg als oplossing alleen maar poeders en pillen van de huisarts. Dit hielp letterlijk geen drol en toen ben ik zelf op zoek gegaan. Ik had al jaren passie voor mijn groente tuin en vanuit daar is mijn interesse in voeding en leefstijl ontstaan.

Mijn kennis fundeerde al aardig in het functioneren van het menselijke lichaam dus dit sloot super mooi aan. Dit heeft me veel gebracht maar verrassend genoeg wat me het meeste heeft gebracht is goed gaan zorgen voor mijzelf stap voor stap. Je lichaam word steeds zuiverder en verlangt op den duur naar gezonde dingen.

Waar is mijn ruimte

Puur gaan eten en steeds meer puur zijn in alle facetten van het leven. Maar goed ik bleef stribbelen met mijn valkuilen en innerlijke uitdagingen.

Niemand zag het maar ik voelde een soort innerlijke rem.

Ik wilde leven, stralen, zijn, wat mis ik toch? Waar is mijn ruimte, mijn rust, mijn energie?

Het klonk mij altijd te soft!

Dat luisteren naar je lichaam.

Ik mag graag op mijn racefiets on tour en kom dan vaak in een heerlijke rust. In eens bedacht ik starend over de weilanden, dit staren moet ik vaker doen. Wat het ook is, het brengt me steeds een soort rem op de onrust in mij, net zo als ik op mijn fietsje zit. Uit eindelijk is dat mediteren geworden en heb de magie van het NU mogen ontdekken en de intense rust. Maar ook ongekende kracht die daar uit voort komt. Vanuit deze situaties is het luisteren naar het lichaam geboren.

Het klonk mij altijd te soft want ik houdt van actie, van dynamiek en fysieke uitdaging, maar men wat is dit krachtig. De kracht van je zuiver zelf, zuivere verbinding met al wat is, zuiver liefde die door jezelf begint te stromen en blijft stromen. En ik kan je zeggen als dit begint te stromen wil je niet meer anders. Ja! Je verlangt naar nog meer puurheid in jezelf en verbinding met al wat is. Er is werkelijk een nieuwe wereld voor mij opengegaan.

Het pad van heling

Iedereen heeft zijn eigen weg die die mag bewandelen, zijn eigen situatie, zijn eigen herstelproces, zijn eigen ontdekkingen, pijnen en verlangens. Vanuit mijn kennis en eigen ervaring ben ik er voor jou. Je te helpen op jouw unieke route naar het pad van heling.

De pure jij er weer bij!

Vol Energie & Innerlijke rust

..