Meer Rust, Vrijheid en Energie voor jou!

Klink als muziek, voelt nog ver weg.

Je hebt in de basis al meerdere tools in handbereik om jezelf te helpen als het gaat om wat je kunt doen voor iets meer rust, energie en balans. Je gaat niet meer over 10 grenzen tegelijk heen, mogelijk nog 2 of wie weet nog eens 4, je wordt je hier steeds meer van bewust.

Maar men die prikkels en het druk zijn klemt je. Je kan gewoon nog niet de rust en innerlijke vrijheid in jouw doen en zijn ervaren. Waar sla je de plank toch elke keer mis. Waar zitten die knopjes om jezelf weer op de juiste frequentie te zetten?

Het mag anders!

Het is tijd jouw ruimte in te nemen. Tijd? Ja tijd! Tijd om tijd anders te mogen beleven en belichamen. Tijd waar rust en ruimte is voor jou. Want wees nou eerlijk ondanks dat je keer op keer je best doet om het goed te doen voor jezelf, tijd in te puzzelen want tja er moet gewoon zoveel, hier en daar een ontspanningsoefening doet en wat sport of wandelt? Is het je gewoon nog niet gelukt! Het blijft je achter volgen, het trek, duwt en wurgt je in momenten.

Je bent iemand die graag bezig is, geniet om jouw kwaliteiten in te zetten in je werk en naar de mede mens. Een gedreven persoon van nature. Je kunt enorm goed dingen aanvoelen en inschatten en daarop handelen. Maar dit bij je zelf? Echt geen idee, je voelt zoveel maar snap er geen bal van als het gaat om je eigen gevoel en triggers. Prikkels lijken alleen maar te stapelen en genieten en het spontane moet je steeds dieper weg toveren. Hoe kun je nu luisteren naar je lichaam?

Weet! Alles wat je voelt is van waarde. Het heeft je iets te vertellen. Het hoofd zit vol beperking en controle als het gaat om verbinding. Maar het gevoel? Wauw! Het gevoel zit vol ruimte, vol verbinding en is oneindig. Het wil jou ergens naar toe leiden.

Stel je eens voor, dat je de tijd ervaart vanuit rust en voldoening.

Stap uit het cirkeltje!

Het cirkeltje waar je al tijden in rond draaft. Waar het moeten je in de tang heeft.

Stel dat er een manier is om dit los te laten, hiervan te herstellen. Zonder zware gesprekken en moeilijk gedoe. Maar heel praktische, simpel en logische verklaarbaar. Dat je weet welk natuurlijke mechanisme jou steeds dwars zit. En je eenmaal jouw mechanisme kent hier vriendjes mee kan worden. Puur door vanuit nieuwgierigheid te voelen en kijken wat gebeurt hier. Dat je de taal van jouw lichaam kunt lezen. Jezelf leert kennen en vooral snappen. En stel dat dit eigenlijk heel simpel is als je dit vanuit het gevoel en lichaamstaal bekijkt. Dat innerlijk ontspannen dan ineens geen moeilijke wiskunde meer voor je is.

Ben jij klaar met proberen en blijven aanmodderen met je innerlijke gestoei en verlangen?

Voel je dat het tijd is om stappen te zetten? Er echt voor te gaan?

Jezelf leren kennen, snappen, je te verdiepen, vrienden worden met je gevoel, je te openen en verbinden met jouw pure echt zelf?

Je voelt diep van binnen dat het anders mag! Dat er meer in zit!

Ben jij klaar! Om..

Afscheid te nemen van die innerlijke onrust en beknelling? Jezelf te leren kennen? Je te openen stap voor stap om jouw visuele cirkel te doorbreken?

En verlang jij naar:

Simpel, Praktische, lichamelijk en puur natuur. Puur jij er weer bij vanuit een andere laag in je doen en zijn.

"Vindt jouw sleutels voor aller dag"

Geef gehoor aan de stem van jouw signalen. Waar het hoofd niet bij kan maar jouw eigen lichaam je vertelt!

Traject: Puur jij! Vindt jouw unieke sleutels

Met als bonus:

Door middel van mijn aanpak ga je:

Neem de stap te landen in jouw pure zelf. Neem 100% verantwoordelijkheid voor jezelf