Wandel door je lichaam! Ontdek, herstel en verbind!

Inspiratie wandelingen

Graag inspireer ik jou vanuit de intelligentie van ons lichaam terug in verbinding met jezelf en je lichaam.

In verbinding met jezelf, lichaamsbewustwording. Wat houd dat in? Wat mij betreft is de mooiste manier om te ontdekken door dit in de praktijk te doen en ervaren hoe het is om bewust je lichaam te kunnen voelen en vanuit hier deurtjes te openen in een ongekende wijsheid die in ons allen aanwezig is.

Te voelen als de aandacht stroomt door je lichaam en hoe dit is als we dit weer uit zetten. Ervaren hoe fijn het is jezelf echt te kunnen voelen en te ontdekken hoe super simpel dit eigenlijk werkt. Uit je hoofd in je lijf, jezelf meer ruimte geven.

Want waarom heb je klachten die al jaren sluimeren door de tijd heen? Ook dit mag aandacht krijgen en gevoelt worden en vooral de aandacht, ruimte krijgen. Op ontdekking naar de knopjes om intern te ontspannen.

Waarom is Lichaamsbewust wording zo belangrijk?

Wie weet heb je hier nog nooit echt over na gedacht, je wil gewoon weer van de klachten af zijn en meer energie.

Ons lichaam zit vol wijsheid, deze intelligentie zijn we helaas verloren doordat ons hoofd het denken en alle prikkels van het moderne leven ons gevoel totaal overwoekeren. Het idee is als ware onkruid te gaan wieden in het hoofd zodat de aarde(jouw lichaam) weer zichtbaar wordt. Je ziet en voelt dan ineens wat de natuur van jouw lichaam je laat zien en kunt daar op handelen.

Is het een groot overwoekerd oerwoud dan weet je van gekkigheid niet meer waar het begin is, alles raakt uitgeput en je zult alles op wilskracht moeten doen, voelt je futloos en klachten en prikkels komen steeds harder binnen.

 

 

Doe wat je altijd deed? En je zult krijgen wat je altijd kreeg. Doe het eens anders! En wie weet gaat er een wereld voor je open.

 

Voor wie:

Wandeling - Wandel door je lichaam

Wandelend ervaren in meerdere manieren van voelen en verbinden. We gaan in kleine groepjes een wandeling maken van zo’n 6km met tussendoor oefeningen(dus pauze voor de benen). Ik neem je mee in mijn persoonlijke pad van lichaamsbewustwording. Ook jijzelf gaat ervaren wat dit in je lichaam doet. We gaan actieve oefeningen doen en oefeningen waar je innerlijk ervaart te voelen vanuit bewuste aandacht. De wandeling zal zo’n 2uur duren tot uitloop 3uur.

Een ochtend vol inspiratie in meerdere manieren van voelen. En een super kans om kennis te maken in verbinding en  lichaamsbewustwording zonder al ervaren te moeten zijn. Een echte inspiratie wandeling ter kennis making. 

Wandeling - Neem je ruimte in

Laat me je inspireren in de ruimte, de ruimte die er is en ruimte die je mag nemen. Want waar is jouw ruimte? Zo te midden in je dagelijkse bestaan. Ervaar je de beklemming van alles wat moet, de vele prikkels die je onrustig maken. Je doet zo je best balans te vinden maar blijft in gevecht met de onrust waar de buiten wereld je dagelijks in uitdaagt.

Wat gaan we doen! We gaan de grens opzoeken, jouw grens bestuderen. Ik daag je uit in het oog hebben voor jezelf vanuit de taal van het lichaam. En ik inspireer je in het voelen van jouw ruimte en hoe je dit kunt vullen met werkelijke jouwzelf. Niet met de drukte en alle prikkels maar vanuit een verbindende staat jezelf te gaan voeden.

En dat allemaal in het bos, het bos is oordeelloos, heeft geduld, is aanwezig, deze aanwezigheid is er altijd. En vanuit die aanwezigheid te proeven in volle aanwezigheid met jezelf. Deze wandeling is een mooie verdieping op de wandeling, wandel door lichaam.

Wandel mee! Op vrijdag 7 juni.

  • Leer de taal van je lichaam kennen.

  • Een stem, een weten die in jouw is.

  • Laat je inspireren door jouw innerlijke wijsheid!

  • De wijsheid van de natuur in het bos en jouw innerlijke wereld.

  • Luister, wandel, voel en ontdek.

  • Een wijsheid in eenvoud vol verbinding, liefde en intelligentie.

Laat mij je inspireren in de wijsheid van je eigen lichaam!


Vanuit een fijne sfeer in de buitenlucht ervaringen op doen in jouw eigen lichaam. Luisteren naar de wijsheid vanuit het lichaam en de aanwezigheid van het bos. Het bos vol met oefeningen en verbinding. Tijdens de wandelingen:

-       Laat ik jouw kijken op een nieuwe manier en ik nodig je uit te voelen en dit gevoel te laten fluisteren.

Er zal veel stilte zijn terwijl ik je met een opdracht lekker laat wandelen.

Je gaat observeren wat je in het bos ziet en we gaan dit vertalen naar jouw innerlijke wereld.

Wat je meeneemt is een ervaring rijker zijn in het luisteren naar jezelf en voelen hoe puur en intelligent de wijsheid in jou is.

En heb je al eens meegewandeld?

Deze wandeling zal volledig anders voor je zijn. Laat je inspireren en verrijken door een nieuwe ervaring van binnenuit jezelf.

-       Elementen zijn; luchtigheid, voelen, variatie, buitenlucht, speelheid, kennis opdoen, door te doen ervaren en delen met elkaar.

-       Je krijgt de oefeningen mee op papier voor thuis

-       

In de natuur de natuur van jouw lichaam te voelen, jezelf een moment ruimte geven. En voelen hoe fijn het is om de stilte & je hart te laten spreken.Vrijdag 7 juni om 9.00-11.00u

Thema: Luister naar jouw innerlijke wijsheid.

Bedrag: € 25,-

 

Verbinding & Harmonie in Jezelf voelen en verwelkomen. Voelen dat je er bent, echt bent! Dit mag weer gaan stromen.