Waarom Verbinding met jezelf Helpt!

Verlang jij naar meer Rust en Energie? & Minder moeten?

Dan vertel ik je graag waarom verbinding met jezelf je zoveel gaat opleveren.

Altijd moeten is nooit klaar. En? Altijd moeten is dat wat nog moet. Het is nog niet hier. Je zou kunnen zeggen je staat steeds meer en beter IN-verbinding met dat wat nog moet.

Dus? Sta je UIT verbinding voor dat wat in het NU is.

En in dat NU? Daar ben JIJ! Maar je aandacht, focus en getrainde gevoel? Ligt “nu nog” buiten jouwzelf. En weg is jouw gevoel van de ruimte in jezelf. Vind de weg naar “binnen!” Want als je in dat drukke hoofd blijft, of gefocust op alle drukte en do-to’s zal er simpelweg geen ruimte voor je vrij komen. Maar echt lieve mooie jij. Echt, het hoeft je niet te beklemmen of je helemaal leeg te zuigen in energie. En ik snap hoe dit voor je is. Zelf heb ik hier ook jaren mee gestoeid om die innerlijke onrust onder controle te krijgen en weet hoe onbereikbaar dit voor je kan zijn.

Maar durf jij het aan om op reis te gaan naar je eigen verbinding? Minder ruis en prikkels en meer jij? Zul je stap voor stap steeds meer ruimte ervaren. En ja! Er zijn gewoon dingen die moeten gebeuren.

Maar vanuit verbinding met jezelf, terwijl je nog steeds dezelfde dingen doet, maar nu IN verbinding! Zal de ervaring totaal anders voor je zijn.

Hoe dat kan? Simpelweg omdat JIJZELF nu ook mee doet in het verhaal. Thuis bent ipv weg bent in onrust. Nu deel bent van je eigen dag, vanuit aanwezigheid & verbinding.

Voor verdere stappen & transformatie hierin? Laat ik het je vooral graag ZELF ERVAREN via de taal van je eigen lichaam. En dat kan maar op 1 manier en dat is door te DOEN.

Wat er mogelijk is? :

  • 1-daagse retraites om jouw te inspireren wat voelen en verbinding met jezelf en je lichaam is, waarin jij jouw eerste stappen kunt zetten om jezelf te openen en te ontspannen.
  • Vrijdag 4 oktober 1-daagse Retraite. Thema: Rust & Ruimte van binnenuit jezelf
  • Vrijdag 8 november 1-daagse Retraite. Thema: Laat je voeden in de diepere verbinding in Jezelf. Deze dag is ter verdieping voor de gene die al eens een retraite bij mij hebben ervaren.

 

  • Oktober 14 t/m 17 oktober is er weer een 4-daagse Retraite.
  • Thema: Ont-moet Jezelf! In deze dagen ga jij grote transformaties maken waarbij je jezelf ontmoet in een dieper laag van zijn, van voelen, van leven. Een laag waar het hoofd geen bal van snapt maar je ziel weet. Dit ben ik, hier wil ik zijn. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Schroom niet en vraag me gerust naar meer info. Kijk voor de REVIEWS en levens veranderende verhalen in menubalk 4-daagse Retraite.

 

  • In 1 op 1 trajecten, voor jouw persoonlijke stappen als nieuwe basis.
  • Voor meer Rust, vrijheid & Energie in Jezelf en je dagelijkse leven. Jezelf leren kennen, jezelf terug vinden, gefundeerd te staan in je unieke pure zijn. Je hier persoonlijke lessen in gaat krijgen om mee aan de slag te gaan. Jij een reis aangaat met jezelf om jezelf en je mechanismes te leren kennen, jezelf snappen en weten wat je nodig hebt. Stap voor stap dieper staat in wie je werkelijk bent. De regie pakt ipv door blijven ploeteren en steeds in dezelfde valkuilen of pijnen blijven belanden. Ben jij klaar om de innerlijke onrust, het beklemmende moeten en jouw pijnen los te laten? Om te openen wie je werkelijk bent? Ruimte voor jou? En vanuit deze ruimte jezelf overal naar mee nemen 😉
  • Schroom niet en stel al je vragen.
  • Wil je kennis maken? & Ook inzichten vergaren in een nieuw stukje ervaring in Verbinding? Plan een Bodyscan sessie in waarin jij mag ontvangen dmv Lichaamsbewustwording, Healing & massage en je lijf heerlijk kan zakken in rust en ontspanning.

Puur jij er weer bij.