Trigger jouw Herstel!

Herken je dit? Eindelijk van die vervelende klachten af na maanden slecht slapen door de pijn? Wat een bevrijding, heerlijk, was je nou maar eerder naar die therapeut gegaan. Want je lichaam werkt weer met je mee, je wordt niet meer belemmert door de pijn en alles hobbelt weer lekker door.

Maar dan! De oude klachten lijken weer op te spelen! En nu?

Triggerpoint therapie is een vorm die enorm effectief is voor het verlichten en verhelpen van de klacht. In een paar behandelingen is de klacht vaak al voor zo’n 75% verbeterd. Dat laatste stapje verbetering gaat vaak langzamer. Hoe kan dit toch?

Hoe beter het weer gaat hoe minder noodzaak er is om rekening met de klacht te houden, hoe slechter het gaat hoe meer je gedwongen wordt om rustig aan te doen of het anders te doen.

Vanaf wanneer het beter gaat, sta jij weer aan het stuur. De vraag is, wat is je koers.

Waar zitten jouw knooppunten, jouw signalen zodat je weer kan bijsturen om vervelende missers te voorkomen.

Zoek jouw trigger tot herstel. Waar ligt je grootste valkuil en waar ligt jouw grootste kans om zelf invloed te hebben.

De laatste 25% heb jij zelf de meeste invloed op en staat de therapeut aan de zijlijn, pak zelf dat stuur en neem de regie in eigen handen.

Hierbij 4 interessante elementen om je invloed hierin te vergroten:

1.Geef herstel de kans en vooral ruimte

2.Zorg voor de juiste brandstof zowel fysiek als mentaal

3.Beweeg meer en vaker

4.Ga voor gezonde focus

 

Toch nog even een na denker ????

Mij is zón 10 jaar terug geleerd dat de therapeut 10% invloed heeft op de klacht van de klant. Als met die paar behandelingen al veel herstel is geboekt. Besef dan eens hoeveel invloed jij zelf hebt. Neem deze 90% regie in eigen handen en ga op ontdekking ???? Eenmaal ingestapt? Zul je merken dat er meer mogelijk is dan je had verwacht.