Spiritueel! En jij? uhhh..

Nee dank je, niks voor mij, dat is me veel te zweverig. Hier zullen veel mensen zich in herkennen. Zelf heb ik dit ook jaren lang gezegd. En als ik het nu een stempel moet geven, ben ik zo spiritueel als het maar kan, ha, ha. En wie weet jij ook.

Want spiritueel betekent letterlijk ziel in het fysieke lichaam. Dus feitelijk zijn we allemaal spirituele mooie mensen. Ieder in zijn eigen uniekheid. Geen stem is gelijk of ogen zijn het zelfde. Prachtig toch?

Wat betekent spiritualiteit voor mij? Oké voor mij betekent het, dat ik er mag zijn, echt zijn, ten volle in mijn eigen uniekheid, en zijn met mijzelf, mijn diepste zelf, mijn diepste verlangen, mijn diepste goud, mag voelen dat ik leef, echt leef en niet geleefd wordt zoals vele hun dag door komen.

Steeds meer mijzelf worden, steeds meer in verbinding, in liefde voor mijzelf, echte liefde die in een intense dankbaarheid als een warme energie gedragen mag worden. Die mij laat bloeien en stralen in plaats van verkrampen en me moet bewijzen voor de buiten wereld waar ik alleen maar onzeker van werd.

Ik heb mogen ontdekken dat ik vanuit het pure leven zoveel te geven heb. En voel dat ik dit mag door geven, jou mag helpen op weg naar meer je zelf, ontwaken in jou pure echte ik, jouw mag doorgeven wat je lichaam je verteld, dat jou cellen zich mogen ontspannen, waardoor je stofwisseling ineens meer ontspant en stroomt, je lichaam zich stap voor stap gaat ontspannen, omdat je je niet meer hoeft schrap te houden, niet meer hoeft te draaien op wilskracht en door ploeteren. Maar mag leven in volle harmonie en in liefde voor jezelf.

Zelf heb ik me zo enorm lang weg gegeven ook al schreeuwde mijn lichaam dat het anders mocht  luisterde ik niet(lees over mij verhaal) Praktische mijn leefstijl veranderen heeft me enorm geholpen, maar goed ik bleef stribbelen met mijn valkuilen en innerlijke uitdagingen. Ik voelde mij een soort uitgedoofd gloeilampje. Ik deed zo mijn best, waar is toch die spontane ik gebleven? Ik wilde leven, stralen, zijn, wat mis ik toch? Waar is mijn ruimte, mijn energie.

Alles is energie, van je stofwisseling in je lichaam, de aandacht die je geeft aan de buiten wereld, de aandacht en ruimte die je jezelf toebedeelt als de energie die om je heen zweeft(even een zweverig woordje 😉

 

Verbinding met je zelf

Je pure zelf

Het pure leven

Het goud wat in jouw schuilt

Verbinding met al wat is

Door te zijn,

Echt zijn

 

Luisteren naar je lichaam om stem te geven wat in ons is. Gezien, gehoord en geliefd wil worden.