Hoe te STOPPEN met ONRUST?

Dat alsmaar moeten & aanstaan? Lees het hier!

Want! Ben jij iemand die is afgesteld en getraind in efficiëntie? Scannend in wat nog moet, en wat kan nog beter? Al jou voelsprietjes zijn hier op gericht. En wie weet gaat het bij jou voor het slapen nog even door omdat je brein alles nog ffe wil checken en her berekenen in de planning.

Dit in plaats van Rust, Vertrouwen , Vrijheid en Energie ervaren in je dagelijkse doen. En ja die momenten zijn er misschien wel maar zeer zeldzaam.

Je leeft in de toekomst & bent verleerd om in het NU te zijn en met jezelf.

Je bent en staat op AAN & gefocust op vooruit kijken.

En de mindfuck van het vooruit? De toekomst komt helaas nooit in het NU! Dus zul je blijven ervaren dat het doel nog niet bereikt is. Je bent altijd DAAR en niet HIER bij jezelf.

Zolang je in standje vooruit blijft doen en berekenen dat er nog zo veel moet? Ben je gewoon NOOIT  klaar, blijven er alleen maar taaktje en to do’s bij komen. Laat staan activiteiten die leuk zouden moeten zijn prive die worden aangeboden, het is allemaal extra, al gauw teveel en komt bovenop je eigen gecreëerde taken.

MAAR! Het grappige is? Jij bent zelf de gene die dit zoekt, na streeft.

WOW ECHT?

Ja echt, en hoe gaaf is het dan! Dat jijzelf ook de gene bent die dit kan veranderen.

Wauw hier ligt de SLEUTEL. Hoe jij kan stoppen met het beklemmende moeten?

Stap 1:

Verander jouw ingesleten gewoontes. Want gedeeltelijk is het druk zijn geprogrammeerd in jouw systeem van doen. Deze knop staat standaard op aan en vooruit. Het is dus een kwestie van een nieuwe knop vinden in jezelf, dienend in wat je WEL wilt.

Stap 2:

Train om in het moment te zijn, in het NU. Dit kan op zoveel manieren. Sporten, buiten zijn, mediteren. En als je aan het wandelen bent, wandel dan! Zie, en ruik het BOS ipv de boodschappen lijst 20x doornemen terwijl dit lijstje eigenlijk voor 80% elke week het zelfde is.

Stap 3:

Minder ruis & meer JIJ. Ga dit oefenen, alles wat aandacht krijgt groeit.

Stap 4:

Leer jezelf kennen. Wat leeft er in jou en wat wil weer leven. Verrijk jezelf hierin en ontdek.

Stap:

Zoek hulp, als je voelt dat het anders mag en jij hierin stappen wilt zetten.