Hoe te luister naar je lichaam!

Hier 4 Tips speciaal voor de drukke bezige bij.

Want hoe doe je dit als je al tijden over je grens heen bent gegaan? En niet weet en voelt hoe anders? En hoe vind je in vredes naam de weg weer terug naar die ontspannen vrolijke bezige bij die je eerder was.

4 Tip die je ruimte bieden om te luisteren naar je lichaam:

Tip 1,

Stop met oordelen, jezelf bekritiseren en zien wat je nog niet lukt. Verloren energie en het doet de spanningsboog nou eenmaal niet ontspannen. Want je stapt dan opnieuw in de energie van moeten, ik moet het anders doen! Ik moet doorzetten! En zo word het moeten weer lekker geactiveerd, maar nu via een andere weg. Dus stop met oordelen

Tip 2,

Heb oog voor de kleine momentjes die wel lukken, de momentjes die je jezelf geeft. Hoe klein deze ook zijn. Een kop thee s’avond op de bank die je bewust als rust momentje ontvangt terwijl je de warmte van het kopje voelt. Even weg van de digitale wereld of moetjes die nog op je wachten. Maar heel bewust jij en je kopje thee, een rustig staar momentje door het raam of de zon die naar je glimlacht tijdens de autorit.

Tip 3,

Laat het eindresultaat los. Want als die glimlach van de zon direct een euforisch effect op je leven moet hebben kan ik je nu al op een briefje geven dat je je einddoel niet zult halen. De momentjes voor jezelf in verbinding, rust en ruimte mag getraind worden. En zal in het begin nog aardig opboksen tegen alle hectiek die je nog gewoon is.

Tip 4,

Gewoon doen. Hoe klein de momentjes ook zijn, geef en gun jezelf dit. Gewoon doen, eigen maken, een soort van trainen zodat het in je systeem slijt. Alles wat aandacht krijgt groeit en zal zijn weg vinden.

Lieve mooi pure jij, ik wens je veel oefen plezier.

Heb je toch liever hulp hierbij? Ik helpt je graag mee op weg.

Stuur me een bericht naar info@lineapuurzijn.nl