Geen tijd? Lees hier jouw oplossing

Het mag anders! Dit weet je als geen ander.

Hoe? Daar vertel ik je graag meer over.

Want! Toen ze dit door had? En het kwartje vooral voelbaar was? Werd ineens alles duidelijk! Al jaren was ze in de strijd met het beklemmende moeten, had hier al heel wat lessen in geleerd en ook behaald. Maar het bleef haar achter volgen en uitdagen.

Snap ik het nou nog niet?

Ineens zag ze in, dat door haar eigen goede wil van doen & zijn met de kwaliteit van perfectionisme, vooruit denken, efficiënt plannen en handelen. Dat ze altijd leefde in de toekomst, in het standje vooruit. Vooruit denken, vooruit leven, alle info her berekenen om zo EFFICIENT mogelijk om te gaan met haar KOSTBARE TIJD. Waardoor deze gaven van efficiëntie altijd bezig was in de toekomst in dat wat nog moet plaats vinden.

Professional in de toekomst is ze geworden zou je kunnen zeggen.

MAAR? Helaas onbereikbaar voor het NU.

Onbereikbaar voor daar waar haar voeten staan, daar waar de adem geademd word.

En daar waar zei zelf te vinden is.

Dit kwartje viel een HEEL HEEL eind naar beneden kan ik je zeggen. Ze was stil, en er waren meerdere laagjes van schakelen in zichzelf om dit besef binnen te laten komen.

En wauw wat gaat ze nu mooi. Ze is helemaal enthousiast geworden van het voelen, de eenvoud hierin en intelligentie die zit in haar zelf, en het nu zijn stem laad horen.

De grote mind f*ck van vooruit, waar het hoofd de regie heeft

En de verrijking van in het NU vol ontdekking en mogelijkheden.

Daar waar tijd en ruimte er zijn voor jou, in jou.

WAAROM?

Omdat jijzelf degene bent die aanwezig is.

Puur JIJ er weer bij!

Wil jij hier meer over weten? En wat dit voor jouw kan betekenen?

Plan een Bodyscansessie in. Waarin je ontspannend mag ontvangen en ervaren in de verbinding met jezelf. En jij jouw persoonlijke inzichten helder krijgt om jouw volgende stap te zetten voor jezelf.