Elke stap is er een.

Als pijn geregeld op de voorgrond staat doet dit wat met jou en je spontaniteit en je energie potje.

Het is leuk als je goeie adviezen krijgt maar het lood staat je soms gewoon echt in de schoenen. Vergeet niet te kijken wat je allemaal WEL kunt. Want er is vaak nog zoveel om dankbaar voor te zijn.

Je hoeft niet direct kilometers te kunnen hardlopen, of je 30x of 1x kunt opdrukken het maakt niet uit. De vraag is wat past bij Jouw! Wat ligt in jouw mogelijkheid! Ga daarvoor! Kijk niet naar het niveau van een ander. Dat is zonde want je haalt jezelf naar beneden en het weerhoud je van je motivatie. Elke stap is er een! Wees daar trots op. Ook als dat begint bij wat rekken van de nek, 5 squats doen, 10 minuten wandelen per dag of een moment per dag bewust een mini pauze.

Het gaat om de intentie voor jezelf en niet om te voldoen aan een meetstaaf. Straf jezelf niet af door je te vergelijken maar ga staan in je eigen lichaam, je eigen mogelijkheden, en zie jouw persoonlijke kansen in plaats van de beren op de weg. En heb je eenmaal een neus voor je kansen? Blijken er ineens volop opties te zijn die braaf op jou wachten tot dat jij ze ziet.

Ontdek wat jij kunt er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Elke stap is er een, wees daar tevreden mee en geef jezelf geregeld een schouder klopje ????