Het onbewuste bewust voelen, ervaren en helen

Lichaamsbewust Helen!

Volgens de wetenschap zijn wij als mens 90-95% onbewust aanwezig in ons dagelijks bestaan en zijn we voor maar 5-10% bewust bezig in ons dagelijkse doen. Hier kon ik mij in eerste instantie echt niks bij voorstellen. Wel gek hoor maar 5-10% bewust, dat kan tocht niet?

Maar! Als dit echt zo is, is het wel echt immens groots wat er zich dus onbewust afspeelt in en om ons heen.

Vanuit ons onbewuste dragen we veel met ons mee, en slaan we veel informatie op en houden dit vast als daar een reden voor is. Ken je dat? Dat iemand je volledig leeg kan zuigen? Of dat je dicht klapt terwijl je anders zou willen? Dit zijn van die voorbeelden waar ons onbewuste reageert, er gebeurt van alles zonder dat jij er bewust voor hebt gekozen om je staat van zijn te veranderen.

Het onbewuste in en om ons heen zit vol met informatie. Deze intelligentie van het onbewuste en van ons DNA beslist welke route we nemen. Vanuit dit onbewust is het diepste van ons zijn instaat te zuiveren, herstellen en te helen op DNA niveau. Loslaten wat je niet meer dient om nieuwe deuren te openen.

In ons opgroeien maken we van alles mee en leren we om te groeien en bloeien tot wie we nu zijn. We openen deuren maar er zijn ook deuren die we sluiten. Tijdens de behandeling komt er soms informatie naar boven zodat we weten om welke deur of sleutel het gaat om jouw verder te brengen. En een andere keer is het niet van belang om welke sleutel het gaat maar mogen de deurtjes gewoon weer open zodat je letterlijk weer beschikt over alle kamers in jouw lichamelijke huis.

Tijdens de sessie gaan we contact maken met de taal van het lichaam in het onbewuste. Ruimte geven aan de helende kracht van het lichaam. En durf je echt te gaan voelen? Dan staat er een compleet andere wereld voor je klaar. Een wereld vol antwoorden, vol verbinding, vol energie, vol leven. Het leven gaat weer door je heen stromen en als het eenmaal stroomt? Dan wil je niet meer anders. Ja! Je wil voluit gaan leven. Voelen dat je leeft! De echte spontane JIJ er weer bij.

Stem geven aan wat het hoofd niet kan bedenken maar het lichaam je vertelt..

Voel jij dat:

En verlang jij naar:

 

Doe wat je altijd deed? En je zult krijgen wat je altijd kreeg. Doe het eens anders! En ga op ontdekkingsreis, ik reis graag met je mee. Om deuren te openen die je dichter brengen naar jouw pure zelf. Waar nodig worden sleutels aangereikt om de juiste deur te vinden.

 

We gaan samen afstemmen wat de hulpvraag is. We kijken naar wat jouw belemmeringen, pijnen, verlangens en valkuilen zijn. Op deze manier gaan we gericht te werk en voelen we op blokkades, leegtes en pijnen die los gelaten mogen worden.

Deze sessies duren zo’n 1 1/2 uur tot 2uur

per sessie  110,-

 

 

Stem geven wat in en om ons heen is. Gezien, gehoord en geliefd wil worden.